Hoe werkt het?

“Geen gedoe, gewoon eenvoudig aangeven
wat u voor drukwerk wenst”

 Welkom

Welkom op de site ‘goed-drukwerk’. Op deze site besteld u zeer eenvoudig uw drukwerk. Geen gedoe van papiersoorten, kleuren, afwerkingen etc. U geeft heel eenvoudig aan wat voor drukwerk u nodigt bent, wanneer je het nodig bent (globaal geldt de regel, hoe meer spoed er is des te meer toeslag je betaald) en uw mailadres waar de aanbieding naar toe gemaild mag worden. 

Onze experts analyseren uw vraag en zoeken snel voor u de beste oplossing. Door deels in eigen huis te produceren en halffabrikaten zelf te bewerken zijn wij, naast het ‘standaard’ drukwerk, gespecialiseerd in drukwerk op maat gemaakt van topklasse! Gemaakt op de modernste milieuvriendelijkste machines!

Vervolgens mailen wij u een voorstel met een scherpe prijs naar het door u opgegeven mailadres.

‘Ik ben helemaal tevreden met jullie voorstel’

U kunt de offerte omzetten naar opdracht tot drukken door eenvoudig te reageren op het voorstel via de mail. Geef aan wat het factuur en afleveradres is. Voeg bij de mail uw drukbestand of beeldmateriaal. Wij controleren of het druktechnisch in orde is en passen dit eventueel aan voor u. Na akkoord gaan we er voor zorgen dat u op de gewenste datum uw drukwerk in huis hebt.

Let wel op, dat de productietijd in gaat op het moment dat de drukbestanden goed zijn bevonden.

Besteld u voor de eerste keer bij ons, dan ontvangt u voor uitlevering van de order een betaalverzoek. Bij regelmatige bestellingen kunt u betalen op rekening.